Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP Academy
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnpacademy.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Kalender

  Work smarter, not harder!

  Ik kijk graag met een frisse blik en out of the box dwars door de organisatie naar mogelijkheden voor optimalisatie en samenwerking. Wat kan anders? Slimmer? Beter? Ons uitgangspunt hierbij is altijd om slimmer te werken en niet harder.  

  Ik heb de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan met informatievoorziening, projecten, processen en Lean. Ik krijg er energie van om mensen en bedrijven te helpen en zet mijn expertise daar graag voor in. Ben jij te veel bezig met brandjes blussen in je bedrijf? Vaak is gebrek aan structuur en duidelijkheid de oorzaak. Wij geven je inzicht en kunnen je helpen met een omslag naar een effectievere en efficiëntere organisatie. Een organisatie met meer structuur, overzicht, rust en blijere klanten en medewerkers.  

  Door de brede expertise van het team van Smit Supply Chain Advies kunnen wij je helpen met oplossingen die zorgen voor een maximale aansluiting tussen de klant, leveranciers, organisatie en de medewerkers. Door aandacht voor de mens zorgen wij voor blijvende en succesvolle veranderingen. Ik draag graag mijn steentje bij om jouw organisatie te optimaliseren! 


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen