Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP Academy
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnpacademy.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Kalender

  Onze kracht zijn onze mensen

  Maak kennis met ons team

  Samen, in vertrouwen, verder groeien!

  Annette de Wit

  Mensen en organisaties in hun kracht zetten is wat mij energie geeft. Zonder gezonde en tevreden medewerkers is het moeilijk als bedrijf om optimaal te functioneren en het potentieel te benutten.

  Vertrouwen hebben in jezelf, maar ook in de ander en de organisatie, maakt dat je je als medewerker kunt ontwikkelen, maar ook dat de organisatie kan groeien en boven zichzelf kan uitstijgen.

  Als business developer en coach binnen de TNP groep ga ik graag met u in gesprek om te kijken wat er nodig is om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te laten functioneren en uw medewerkers in hun kracht te zetten. Door middel van training en coaching op het gebied van talentontwikkeling en leiderschap geef ik medewerkers inzicht in hun wensen, kwaliteiten en valkuilen en help ik hen het vertrouwen en inzicht in zichzelf te vergroten en hun talenten verder te ontwikkelen. Mijn achtergrond binnen de hulpverlening en psychologie zet ik hier graag bij in en maakt dat ik ook kijk naar de mens achter zijn of haar gedrag.

  Graag ga ik met u in gesprek om te kijken waar uw bedrijf op dit moment behoefte aan heeft en hoe de TNP groep een bijdrage kan leveren aan de groei van uw organisatie!

  Een florerende organisatie bestaat uit PEOPLE, PEOPLE, PEOPLE!

  Karin Groothuis

  Als Strategisch Vitaliteitsexpert houd ik me bezig met de vitaliteit binnen organisaties. Volgens de Dikke van Dale staat vitaliteit voor energiek en krachtig. Je kunt jouw organisatie krachtiger maken door het optimaliseren van processen, automatisering en logistiek. Tegelijkertijd heb je ook de mens nodig. Een mens die creatief, alert, betrokken, veerkrachtig en in goede gezondheid is. Een mens die reageert op de trends in de markt en de uitdagingen van de organisatie met beide handen aanpakt. Vitaliteitsmanagement is daarom Peoplemanagement en gaat verder dan gezonde werknemers en een gezonde werkplek.

  Als afgestudeerd Vitaliteitscoach en Strategisch Vitaliteitsexpert ben ik gespecialiseerd in PEOPLE. Ik help leidinggevenden zich te ontwikkelen tot een effectief leider voor het team, waarbij we de vertaalslag maken van Theorie Naar Praktijk. Ik help je ontdekken wat voor soort leider je bent en hoe je je team kunt verbinden, motiveren, stimuleren en laten floreren op een manier die bij jou past. Naast de focus op leiderschap help ik jouw bedrijf graag met vraagstukken op het gebied van talentontwikkeling, gespreksvoering, stressmanagement, en vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in de breedste zin van het woord.

  Investeren in je mensen loont! Prestaties en medewerkerstevredenheid gaan omhoog. Verzuim en verloop gaat omlaag.

  Ik ga graag met je in gesprek om te kijken waar de knelpunten en/of wensen liggen binnen jouw organisatie. We kijken samen naar de benodigde veranderingen en eventuele obstakels. Het uiteindelijke plan vereist maatwerk. Jouw organisatie verdient het om te floreren!

  Laat je dromen niet voor altijd dromen blijven. Het is de bedoeling dat je er iets mee doet.

  Dick Smit

  Deze spreuk zegt alles over mij, maar ook over ons bedrijf. Het is een spreuk die een pragmatische inhoud heeft, maar ook een strategische inhoud. Veel bedrijven zijn heel goed in het opstellen van visies en missies. Er vinden vaak hele strategie-sessies plaats. Maar hoe bereik jij nu datgene wat je daarbij hebt uitgewerkt? En hoe werk je aan de doelen die je gesteld hebt?

  Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en brede werkervaring met de inrichting en optimalisatie van de Supply Chain. Door mijn ervaring binnen kleinere en grote bedrijven, op zowel operationeel niveau als strategisch niveau, krijg ik snel inzicht en overzicht binnen jouw bedrijf. Ons team heeft een brede kennis en we helpen je graag! Samen met jou en jouw team richten we jouw organisatie en de processen zo in, zodat alles maximaal bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie.

  Je kunt bij ons terecht voor de optimalisatie van strategie tot uitvoering, optimalisatie van processen en IT. Dit doen we door inzicht en overzicht te creëren in jouw organisatie. Maar niet alleen dat, we helpen je ook het realiseren van de resultaten!

  Wil je alleen maar snel? Ga alleen. Wil je ver komen? Dat doen we samen.

  Bert-Jan Pleijsier

  Door goed samen te werken kom je altijd verder dan alleen! Wij vullen elkaar perfect aan en kunnen jou met onze brede kennis en ervaring helpen om jouw organisatie te optimaliseren. Mijn deskundigheid op het gebied van IT zet ik graag voor je in! 

  Door het creëren van een plan passend bij de toekomstvisie van jouw organisatie kunnen we samen de IT-organisatie beter inrichten. De implementatie van een nieuw systeem leidt helaas vaak tot een teleurstelling. Dit komt doordat niet naar het complete plaatje wordt gekeken. Ook is er vaak onvoldoende aandacht voor begeleiding van medewerkers. Er ontstaat onrust en frustratie.  

  Ik begeleid je graag met het maken van de juiste keuzes, maar ook bij opstellen van IT-beleid. De implementatie van een nieuw systeem en het opleiden en begeleiden van medewerkers kan ik ook voor jouw organisatie organiseren en/of ondersteunen. Communicatie is bij al deze onderdelen het toverwoord. Want IT-succes staat of valt bij een goede communicatie!
  Ik werk graag met je samen op weg naar een optimale inrichting van jouw organisatie voor nu en voor de toekomst!

  Where focus goes, energy flows.

  Vacature Officemanager

  Plannen, organiseren en alles in goede banen leiden doe ik met plezier.

  Als officemanager wil ik mij ontwikkelen als onmisbare schakel in het werkproces. Met mijn administratieve en organisatorische kwaliteiten ben ik de spin in het web en zorg ik ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen.

  Ik ben tevreden wanneer mijn collega’s zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness en ik de randzaken voor ze kan invullen. Randzaken zijn voor mij de belangrijkste zaken, zodat wij onze klanten zo goed en efficiënt kunnen helpen.

  De veelzijdigheid van deze functie spreekt mij aan en ook inhoudelijk kan ik binnen Smit Supply Chain Advies veel leren.

  Work smarter, not harder!

  Esther Stokkelaar-Bruins

  Ik kijk graag met een frisse blik en out of the box dwars door de organisatie naar mogelijkheden voor optimalisatie en samenwerking. Wat kan anders? Slimmer? Beter? Ons uitgangspunt hierbij is altijd om slimmer te werken en niet harder.  

  Ik heb de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan met informatievoorziening, projecten, processen en Lean. Ik krijg er energie van om mensen en bedrijven te helpen en zet mijn expertise daar graag voor in. Ben jij te veel bezig met brandjes blussen in je bedrijf? Vaak is gebrek aan structuur en duidelijkheid de oorzaak. Wij geven je inzicht en kunnen je helpen met een omslag naar een effectievere en efficiëntere organisatie. Een organisatie met meer structuur, overzicht, rust en blijere klanten en medewerkers.  

  Door de brede expertise van het team van Smit Supply Chain Advies kunnen wij je helpen met oplossingen die zorgen voor een maximale aansluiting tussen de klant, leveranciers, organisatie en de medewerkers. Door aandacht voor de mens zorgen wij voor blijvende en succesvolle veranderingen. Ik draag graag mijn steentje bij om jouw organisatie te optimaliseren! 

  I help companies to improve their Supply Chain.

  Harm Jan de Roover

  Verbeteringen realiseren in de Supply Chain, dat is waar ik energie van krijg. Samen bepalen waar we nu staan, waar we naartoe willen en hoe we daar gaan komen. Met kleine stapjes of door radicale veranderingen. Als Supply Chain expert binnen het team van Smit Supply Chain Advies help ik je graag dit vorm te geven en zodoende verbeteringen in de Supply Chain te realiseren.

  De afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van Supply Chain Management en Supply Chain planning (demand planning, supply/productie planning, S&OP). Vanuit zowel operationele als ook management rollen, waardoor ik snel de verbinding kan maken tussen de dagdagelijkse operatie en strategie. In diverse industrieën ben ik actief geweest: voedingsmiddelen, zuivel, drank, elektronica, farmacie en retail, waardoor ik snel inzicht heb in processen en systemen. Deze ervaring heb ik opgedaan bij (kleine) familiebedrijven als ook grote beursgenoteerde ondernemingen, waardoor ik in elke cultuur goed inzetbaar ben. Graag zet ik mijn opgedane ervaring en vaardigheden in om jouw Supply Chain naar een hoger niveau te tillen!