Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP Academy
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnpacademy.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Kalender

  Houdt jij alle ontwikkelingen bij?

  Wanneer start jij met ontwikkelen?

  Begin jij met ontwikkelen wanneer je iets wilt bereiken of wanneer je ergens vanaf wilt? Hoe dan ook, je voelt een noodzaak, een urgentie om aan de slag te gaan. Als alles perfect gaat heb je immers geen reden om jezelf te ontwikkelen. Ergens borrelt het, dat het beter kan. Er kan efficiënter gewerkt worden, en je kan en wil meer uit jezelf halen dan dat je nu doet.

  Waarom zou je willen ontwikkelen dan? 3 redenen voor ontwikkelen:

  1. Flow: Onzekerheid en negatieve gedachtes kosten je meer tijd en energie dan je lief is. Wanneer je in je flow bent, lijkt alles een stuk soepeler te gaan. Wat levert het op? Gesprekken verlopen soepel en met jouw energie weet je anderen te motiveren.
  2. Relaties opbouwen: Door jezelf te blijven ontwikkelen geef je jezelf de kans om (nieuwe) waardevolle en vertrouwelijke relaties aan te gaan. Zo kan je op elkaar bouwen. Echt contact leggen is een vaardigheid die ja aan kan leren.
  3. Succes: Alles uit jezelf kunnen halen geeft voldoening en brengt succes. Je weet hoe je doelen moet stellen en hoe je ze behaalt. Door te gaan ontwikkelen zijn smoesjes en excuses als ‘geen tijd’ of ‘te moeilijk’ verleden tijd.

  Ontwikkeling is voor iedereen anders. Of je nou het beste uit jezelf of je medewerkers wilt halen . Onze trainers staan voor je klaar om naar je te luisteren, samen een plan en maken en jouw doelen te bereiken. Ben jij er ook klaar voor?

  Bekijk alle trainingen of neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende sparringssessie.

  PS. In aanmerking komen voor 50% subsidie? Dat kan. Vraag naar de mogelijkheden!


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen