Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP Academy
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnpacademy.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Kalender

  Cyber Monday drukte overleefd? Dan is het nu weer tijd voor aandacht aan de mens

  ????? ?????? ?????? ?????????? ??? ?? ??? ?? ???? ???? ???? ???????? ??? ?? ????

  Wist je dat: Eén op de zes werknemers kampt met burn-outklachten. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS. Hoe ga je hier mee om als leidinggevende?

  De huidige maatschappelijke ontwikkelingen geven zorgen of frustraties en de pandemie heeft onze lontjes nog wat korter gemaakt. Ongemerkt uit dit zich ook op de werkvloer. Denk aan verminderde productiviteit, minder initiatief tonen en minder motivatie.?
  Doordat werknemers steeds meer hybride werken, mis je signalen van gefrustreerde medewerkers. Misschien voel je je ongemakkelijk of nemen menselijke reacties als boosheid of afwijzing het over wanneer je het gesprek met je medewerkers aangaat.

  Zie emoties op de werkvloer als een kans om te leren. Hier op de juiste manier op reageren is noodzakelijk om te team niet uit elkaar te drijven, maar juist te verbinden.?

  Door als leidinggevende te leren hoe je de energie op jouw afdeling kunt managen, en met medewerkers in gesprek te gaan én blijven over wat er speelt, verhoog je als bedrijf de betrokkenheid en motivatie van het personeel.?

  Ontdek hoe de training ‘??????????? ???????????????’ jou leert om prestaties en medewerkerstevredenheid te verhogen. Download de brochure op de website voor meer informatie!

  Leidinggevende

  Communicatie

  Energie


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen