Waarover wilt u meer informatie ontvangen?

  TNP Academy
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@tnpacademy.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Kalender

  Duurzame inzetbaarheid: 5 tips

  Hoeveel BLACK FRIDAY acties heb jij vandaag al voorbij zien komen?
  En hoeveel bestellingen heb je gedaan?

  De acties vliegen om je oren. En dat werkt. Bedrijven pieken met enorme aantallen bestellingen en een verdubbelde omzet.

  Denk jij ook eens aan wat je echt nodig bent? Investeer je niet liever in iets voor de lange termijn? Hoe zit dat in jouw onderneming, denk aan goederen, voorraad, bedrijfspand. Maar denk je ook aan je mensen? Jij wilt een duurzame inzetbaarheid creëren.
  Hoe dan? Hierbij een paar tips.

  1. Investeren in je medewerkers? Investeer in jezelf! Goed werkgeverschap is wat jouw mensen blijft binden.
  2. Stimuleer zowel professionele- als persoonlijke ontwikkeling. Als je medewerkers weten wie ze zijn, waar ze hun bed voor uit willen komen en waar ze goed in zijn, komen ze gemotiveerd op de werkvloer met lager verzuim en hogere productiviteit als gevolg.
  3. Ga het gesprek aan. Verbondenheid is basisbehoefte nr. 1. Neem geregeld poolshoogte, zorg dat je weet wat er leeft en ga een moeilijk gesprek niet uit de weg.
  4. Geef vertrouwen; fouten maken mag en daar wordt men beter van. Zorg ervoor dat je medewerkers binnen de kaders hun werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals zíj denken dat goed is. Complimenteer, en/of corrigeer op coachende wijze.
  5. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Erken je eigen uitdagingen en wees niet bang om hulp in te schakelen. Nogmaals, investeren in duurzame inzetbaarheid lóónt!

  Misschien denk je: “hoe begin ik hieraan en hoe houd ik dit vast?”
  Het Effectief Leiderschapsprogramma van TNP Academy helpt je! Ontwikkel jezelf als een leider met zelfvertrouwen die zaken op de werkvloer perfect aanvoelt. Bekijk alle voordelen van het Effectief Leidersschapprogramma hier.


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen